Öppettider, adress, och mer: Allt om Systembolaget i Gränby och Gränby Centrum

Systembolaget är en av Sveriges mest kända och välrenommerade butikskedjor. Med ett stort utbud av alkoholhaltiga drycker är Systembolaget en plats där många människor besöker för att köpa sina favoritprodukter. I den här artikeln kommer vi att fokusera på Systembolagets butik i Gränby, Uppsala, och Gränby Centrum där den är belägen.

Adress och kontaktuppgifter

Systembolaget i Gränby ligger i Gränby Centrum, vilket är ett populärt shoppingområde i Uppsala. Adressen till butiken är:

Gränby Centrum
752 28 Uppsala

För att kontakta butiken kan du ringa på telefonnummer:

Telefon: 010- 567 89 00

Det finns också möjlighet att skicka e-post till:

E-post: info@systembolaget.se

Öppettider

Som de flesta Systembolaget-butiker, har även Gränby-butiken särskilda öppettider. Nedan finns de vanliga öppettiderna för Systembolaget i Gränby:

Vardagar Lördag Söndag
10:00 – 18:00 10:00 – 15:00 Stängt

Det är viktigt att notera att öppettiderna kan variera beroende på helgdagar och andra speciella tillfällen. Det rekommenderas alltid att kontrollera öppettiderna i förväg för att undvika eventuella missförstånd.

Om Gränby Centrum

Gränby Centrum är en välkänd köpcentrum i Uppsala där Systembolaget finns belägen. Centret erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra serviceinrättningar.

När du besöker Gränby Centrum kan du också hitta andra intressanta verksamheter, bland annat tandläkarmottagningar. Om du behöver tandläkarvård kan du få hjälp hos en tandläkare som finns inom området.

Avslutande tankar

Systembolaget i Gränby, tillsammans med Gränby Centrum, är en vibrerande plats där du kan handla för dina alkoholbehov. Med sina väldefinierade öppettider och centrala läge är det bekvämt att besöka butiken och hitta det du behöver.

Det är alltid viktigt att konsumera alkohol på ett ansvarsfullt sätt och i enlighet med lagarna i Sverige.

Sammanfattningsvis är Systembolaget i Gränby och Gränby Centrum viktiga inköpsdestinationer i Uppsala. Om du behöver information om öppettider, adress eller andra detaljer kan du använda de kontaktuppgifter som anges ovan för att få mer information.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger Systembolaget i Gränby?

Systembolaget i Gränby ligger i Gränbystaden. Du hittar det på Gränbystaden köpcentrum, centralt beläget i Gränby.

Vilka är öppettiderna för Systembolaget i Gränby?

Öppettiderna för Systembolaget i Gränby kan variera, men vanligtvis är det öppet mellan 10:00 och 18:00 på vardagar och mellan 10:00 och 15:00 på lördagar. Det kan vara bra att dubbelkolla öppettiderna på Systembolagets officiella hemsida.

Kan jag hitta Systembolaget i Gränby Centrum?

Ja, det finns ett Systembolag i Gränby Centrum. Systembolaget i Gränby Centrum är också en praktisk plats att handla alkoholhaltiga drycker.

Vilka är öppettiderna för Gränby Centrum?

Gränby Centrum har vanligtvis generösa öppettider. Det är öppet mellan 10:00 och 20:00 på vardagar och mellan 10:00 och 18:00 på lördagar. Observera att öppettiderna kan variera för enskilda butiker och restauranger.

Finns det någon tandläkare i Gränby?

Ja, det finns tandläkare i Gränby. Om du behöver tandvård kan du boka tid hos en tandläkare i Gränby.

Vad är öppettiderna för tandläkaren i Gränby?

Öppettiderna kan variera för olika tandläkare i Gränby. Det är bäst att kontakta dem direkt för att få exakta öppettider. Ring tandläkarmottagningen i förväg för att boka tid och kolla deras öppettider.

När stänger Gränby?

Gränby Centrum har olika öppettider för butiker och restauranger, men de flesta stänger mellan 18:00 och 20:00 på vardagar. De exakta stängningstiderna kan variera så det är alltid bra att kolla med de specifika butikerna du vill besöka.

Var hittar jag en karta över Gränby Centrum?

Det finns en karta över Gränby Centrum tillgänglig på deras officiella hemsida. På Gränby Centrums hemsida kan du hitta en karta som hjälper dig att navigera runt köpcentret.

Vilka är öppettiderna under påsk på Gränby Centrum?

Öppettiderna för Gränby Centrum kan variera under påskhelgen. Det är bäst att kolla med butikerna direkt eller på centrets officiella hemsida för uppdaterade öppettider. Under påskhelgen kan det vara bra att planera ditt besök på Gränby Centrum i förväg och notera eventuella ändrade öppettider.

Finns det ett Systembolag i Uppsala centrum?

Ja, det finns ett Systembolag i centrala Uppsala. Om du befinner dig i Uppsala centrum kan du besöka Systembolaget där för att köpa alkoholhaltiga drycker.

Artiklen Öppettider, adress, och mer: Allt om Systembolaget i Gränby och Gränby Centrum har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 5 anmeldelser